Velkommen
skal du være

På flyttefot?

Det er i mange tilfeller når man skal bytte bopel et ekstra rom hadde vert kjekt å hatt tilgjenglig.
Om du allerede har solgt, og venter på at den nye plassen skal ferdigstilles, kan det fort bli vanskelig å finne en plass å ha tingene sine i mellomtiden.

Samme gjelder ved visning. Du ønsker å ha det så ryddig og rent som mulig, men alle de personlige eiendelene og pyntegjenstandene gjør det ikke akkurat enkelt for potensielle kjøpere å ”se” sine ting i rommene.

Du skal kanskje ha eiendomsfotograf på besøk? Da er det ekstra viktig at alle rom som skal fotograferes fremstår luftig, ryddig og til en viss grad upersonlig for å øke interessen.

Uansett situasjon kan du mellomlagre møbler og innbo hos Lagerhotell Arendal på en rask og trygg måte. Så har du en ting mindre å tenke på.

Stikkord:

  • Mellomlagring
  • Lagring av innbo ved visning/styling av boligen
  • Fast lagerbod for eiendeler og sesongutstyr

Pusse opp?

Å pusse opp er en stor glede, men kan også være en stor investering. Tid er penger.
Det å pusse opp et rom, et helt hus eller leilighet fullt av møbler tar bare lengre tid. Noe står alltid i veien. Spesielt i mindre leiligheter.

Ved å leie en lagerbod, eller flere, hos Lagerhotell Arendal får du et ekstra rom til alt det overflødige som bare opptar plass. I tillegg står det trygt og tørt under hele prosessen slik at du kan få unnagjort jobben i rekordfart, og få ting raskt tilbake på plass igjen. Så har du en ting mindre å tenke på.

Student langt hjemmefra?

OK. Så du er student. Du studerer i Arendalsområdet, men bor litt lengre enn et lite steinkast unna. Til høsten skal du allikevel tilbake for neste semester, men du må bytte boplass. Hva gjør du?

Om du har en stappfull hybel, eller bare småting fra et bofelleskap, så kan det være tungvindt å frakte dette frem og tilbake. Da kan en lagerbod hos Lagerhotell Arendal være den perfekte løsningen for deg. Vi har lagerboder til de fleste formål. Alt fra små duppeditter til større ting som hvitevarer, senger, sofa, bord, stoler, skap med mer. Lei et ekstra rom hos oss for sommeren, så har du en ting mindre å tenke på.